Adviezen en tips tegen enuresis

Sengevædning tip og tricks

Der er mange ting du kan gøre for at hjælpe, opmuntre og berolige dit barn. Her finder du vores råd og om sengevædning, som vil gøre hverdagen nemmere, selvom der ikke er nogen mirakelløsning til at stoppe sengevædning.
Behandelingen en methoden om bedplassen te stoppen

Kan du få økonomisk støtte fra kommunen?

Hvis du har en eller flere sengevædere i familien, så ved du at det godt kan være en større post på budgettet med natunderbukser, ekstra senge- og nattøj og vask – og evt. også medicin. Men vidste du også, at du faktisk har mulighed for at søge om økonomisk støtte hos kommunen til dine udgifter?

 Goede gewoonten van bedtijd tot wakker worden

Del erfaringer i gruppen ”Trygge Nætter”

Mange forældre savner nogen at udveksle erfaringer med. Det kan godt være svært at stå med al frustrationen og spørgsmålene hele alene. Derfor har vi oprettet en gruppe på Facebook, hvor forældre og andre interesserede kan udveksle erfaringer med deres håndtering af sengevædningen.

Behandelingen en methoden om bedplassen te stoppen

En lettere hverdag derhjemme

Langt de fleste børn vokser fra sengevædning med tiden, men indtil det sker, er der mange ting du kan gøre for at hjælpe dit barn.

Hoe maak ik een matras schoon na een bedplas?

Tal med din sundhedsplejerske

Mange forældre ved ikke, at de altid kan kontakte deres sundhedsplejerske, også længe efter de sidste besøg i hjemmet i forbindelse med barslen. Din kommunes sundhedsplejersker har ansvaret for børnene helt op til de er 16 år. Sundhedsplejerskerne kører typisk i teams og besøger barslende mødre, institutioner, SFO’er og fritidshjem og har også kontortid på kommunens skoler.