En lettere hverdag derhjemme

Langt de fleste børn vokser fra sengevædning med tiden, men indtil det sker, er der mange ting du kan gøre for at hjælpe dit barn. Læs mere her …

Når dit barn skal sove ude

I takt med at dit barn bliver ældre kommer der flere og flere situationer, hvor dit barn bliver inviteret til at overnatte ude. Mange sengevæderbørn er tøvende overfor dette, men det er der ingen grund til at være.

Læs mere her …

Rutiner til sengetid

Vi har samlet lidt råd og idéer til, hvad der kan give jer en afslappet og glad rutine i forbindelse at barnet skal sove.

Del erfaringer i gruppen ”Trygge Nætter”

Mange forældre står med de samme udfordringer som du. I vores lukkede Facebook-grupppe ”Trygge Nætter” kan du udveksle erfaringer og få gode råd fra andre forældre, som står i samme situation.

Få tilsendt vores nyhedsbrev | DryNites® Danmark

Er du nysgerrig på, hvad du selv kan gøre i forhold til dit barns sengevædning? Så kan du vælge at få tilsendt vores månedlige nyhedsbrev!

Læs mere her …

Download bogen "Magnus tisser i sengen"

 Sammen med Ulrik T. Skafte har vi udgivet en børnebog, som hedder ”Magnus tisser i sengen”. Den findes i bogform hos de fleste sundhedsplejeresker.

Du kan downloade den gratis her …

Tal med din sundhedsplejerske

Mange forældre ved ikke, at de altid kan kontakte deres sundhedsplejerske. Sundhedsplejerskerne har ansvaret for kommunens børn til de fylder 16 år.

Læs mere her …

Kan du få økonomisk støtte fra kommunen?

Vidste du godt, at du faktisk har mulighed for at søge om økonomisk støtte hos kommunen til dine ekstraudgifter i forbindelse med dit barns sengevædning?

Læs mere her …

Gå til toppen